Tuotteet hakusanalla riekeri pitää ag (10)

Guarana - jauhe

Guarana - jauhe

Luonnollinen guarana-jauhe Nettopaino: 50 g Energiarvo 100 g: 590 kcal Parasta ennen: 12 kuukautta
Kiinalainen kuivatettu kaali - HoReCa

Kiinalainen kuivatettu kaali - HoReCa

Peking-kaali oli Euroopassa suosittua vain aasialaisilla alueilla 1900-luvun puoliväliin asti. Mutta viime vuosikymmeninä se on ollut kulinaarisen suosion huipulla, myös Venäjällä. Sen ravintoarvo ja erinomainen maku säilyvät kuivatuissa tuotteissa. Juuri kuivatuista Peking-kaaleista valmistetaan herkullista korealaista siriag-keittoa sekä kansallisia ruokia Namul, Ttige ja Bale. Kuivatun kiinalaisen kaalin makua täydentävät valkosipuli ja sipuli. Käyttö Keitoissa, kastikkeissa, marinadiin, liharuokien, siipikarjan ja riistan ruokiin. Maku Pippurinen, makeahko Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 26 Rasvat (g / 100g)… 3,5 Hiilihydraatit (g / 100g)… 34 Energia-arvo (kcal / 100g)… 270
Kaurajauho

Kaurajauho

Ruisjauhon suosituin käyttö on leivän valmistaminen. Sitä käytetään myös usein piirakoiden, pannukakkujen, muffineiden, kakkujen ja muiden leivonnaisten valmistamiseen. Ruisjauho erottuu ainutlaatuisella aromillaan ja alhaisemmilla kaloreillaan, minkä vuoksi se on saanut suosiota painonpudotusdieettiä noudattavien keskuudessa. Ruisjauho sisältää B-vitamiineja, PP-vitamiinia ja E-vitamiinia, jotka ovat nuoruuden ja kauneuden lähteitä. Tämän jauhon erityispiirre on, että se on täysjyväjauhoa, eli jauhatusprosessissa kuori, joka sisältää monia vitamiineja ja mineraaleja, ei eroteta jyvästä. Kylmäjauhatusteknologia (t < 40°C) mahdollistaa suurimman osan vitamiinien ja mineraalien säilyttämisen. Paino: 500 g
Kuivattu munakoiso - HoReCa

Kuivattu munakoiso - HoReCa

Tämä solanaceae-marja tuli Eurooppaan Persiasta, ja käännösvaikeuksien vuoksi sitä kutsuttiin usein hulluksi omenaksi. Munakoiso tuli Venäjälle Kaukasukselta, minkä vuoksi sillä oli pitkään lempinimi "armenialainen kurkku". Oikein kuivatulla munakoisolla on kirkas aromi ja sienten maku. Tämä ominaisuus tekee siitä välttämättömän komponentin pataruokien tai minkä tahansa paistoksen valmistuksessa. Käyttö Keitot, kastikkeet, marinadit, lihasta, siipikarjasta ja riistasta valmistetut ruoat. Maku Mausteinen, karvas, pippurinen Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 11 Rasvat (g / 100g)… 1,0 Hiilihydraatit (g / 100g)… 43 Energia-arvo (kcal / 100g)… 230
Kaakaopavut - luonnolliset

Kaakaopavut - luonnolliset

Luonnolliset orgaaniset raakatummat kaakaopavut Nettopaino: 100 g Energiarvo per 100 g: 565 kcal Säilyvyysaika: 18 kuukautta
Hernejauho 400g

Hernejauho 400g

Hernejauho on usein käytössä leivonnassa, kuten leivän ja tortillojen valmistuksessa, pastan teossa sekä joissakin leivonnaisissa, kuten donitseissa ja kekseissä. Riittää, että lisätään vain 10-20 % hernejauhoa vehnäjauhoon, ja nämä ruoat saavat ainutlaatuisen hernearomin ja muuttuvat hieman terveellisemmiksi. Herneet ovat rikkaita C-, B- ja PP-vitamiineista sekä mineraaleista, kuten kalsiumista, magnesiumista, kaliumista, fosforista ja sinkistä. Kivimyllyllä jauhaminen säilyttää viljan tasapainoisen luonnollisen koostumuksen, mikä mahdollistaa glykeemisen indeksin alenemisen. Paino: 400 g
Ruisjauho 400g

Ruisjauho 400g

Ruisjauhoista valmistetut ruoat ovat vähemmän kaloreita kuin vehnäjauhoista valmistetut. Jopa erilaisia laihdutusdieettejä noudattavat ihmiset voivat käyttää ruisjauhoa leivonnassa. Ruisjauhosta voi leipoa muutakin kuin perinteistä mustaa leipää. Tämä jauho toimii myös perustana monille herkullisille ja terveellisille leivonnaisille, kuten ohuille kakuilla, muffineilla, piparkakuilla, kekseillä ja pikkuleivillä. Ruisjauho sisältää B-ryhmän vitamiineja, PP-vitamiinia sekä E-vitamiinia, joka on nuoruuden ja kauneuden lähde. Kivimyllytys mahdollistaa viljan luonnollisen tasapainoisen koostumuksen säilyttämisen, mikä tekee glykeemisen indeksin alentamisen mahdolliseksi – tärkeä indikaattori niille, jotka välittävät terveydestään. Paino: 400 g
erityinen pannukakkujauho

erityinen pannukakkujauho

Tämä seos tekee vehnäpannukakkujen valmistamisesta nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain sekoittaa jauho veteen. Kylmäjauhamisteknologia (t < 40°C) mahdollistaa useimpien vitamiinien ja mineraalien säilyttämisen. Paino: 500 g
Kaurajauho 350g

Kaurajauho 350g

Kaura-jauho on hyvä valinta leivontaan. Suosituimpia ruokia ovat kaurakeksit ja pannukakut. Ravintotieteilijät uskovat, että kaura on terveellisempää kuin muut viljat. Kun kaura-jauhoa lisätään leivonnaisiin, ne muuttuvat ilmavammiksi ja murenevammiksi, joten tätä jauhoa voidaan käyttää vehnäjauhon korvikkeena. Kivimyllytys mahdollistaa viljojen luonnollisen tasapainoisen koostumuksen säilyttämisen, mikä tekee glykeemisen indeksin alentamisesta mahdollista, mikä on tärkeä indikaattori niille, jotka välittävät terveydestään. Paino: 350 g
Pellavansiemenjauho 350g

Pellavansiemenjauho 350g

Pellavansiemenjauhoja käytetään pääasiassa leivonnassa (esimerkiksi kakuissa, kekseissä, pannukakuissa, muffineissa, kuppikakuissa jne.) sekä joidenkin kastikkeiden valmistamiseen. Pellavansiemenjauho on arvokas ravitsemustuote ja sillä on monia lääkinnällisiä ominaisuuksia. Se sisältää runsaasti vitamiineja (B1, B2, B6, B9 jne.) ja hivenaineita (kalsium, kalium, magnesium, sinkki jne.). Kivimyllyllä jauhaminen säilyttää viljan tasapainoisen luonnollisen koostumuksen, mikä mahdollistaa glykeemisen indeksin alenemisen. Paino: 350 g